Contacteer Nele voor meer inlichtingen
over Raamdecoratie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw vraag (*)

Raamdecoratie

Raamdecoratie zorg voor de filtering van het licht, hoeveel en hoe dat hangt af van het soort van raamdecoratie dat geplaatst wordt.
Er zijn dan ook zeer verschillende mogelijkheden – elk met hun eigen specifieke kenmerken.
Wij vinden het zeer belangrijk om u hierin te adviseren en samen te zoeken naar een oplossing qua raamdecoratie die perfect bij uw woning, u en uw gezin en uw levensomstandigheden past.
Uiteraard creëert raamdecoratie en de bijhorende lichtinval ook een persoonlijke sfeer.
Indien u op zoek bent naar gordijnen, overgordijnen dan bieden wij  u een zeer uitgebreid gamma aan stalen in de winkel waartussen u ongetwijfeld uw gedroomde keuze zal vinden. In die keuze willen wij u graag helpen want deze is enorm – transparant, effen of bedrukt, gevoerd, verduisterend, … Eens dat gekozen moet ook nog de manier van confectioneren en afwerken gekozen worden – enkele plooi, dubbele plooi, inslagringen, wave-plooi, … welke rail of roede.

U ziet het heel wat keuzes te maken – wij begeleiden u hierin door u verschillende voorbeelden te laten zien, op die manier kiest u intuïtief hetgeen u mooiste vindt.

Als u graag al een deel van onze collectie bekijkt, eens een idee wil krijgen qua prijzen of meteen wil bestellen – neem een kijkje in onze webshop.
 bestel_je_gordijn_button_klein