Contacteer Nele voor meer inlichtingen
over Verf

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw vraag (*)

Verf

Reeds 30.000 jaar geleden wou de mens zijn woonplaats al verfraaien door het gebruik van verf – de grotten van Altamira en Lascaux zijn daar getuigen van. Verf wordt gebruikt om iets te beschermen, kleur te geven maar ook om onze persoonlijkheid te tonen.

Verf bestaat uit drie delen, een vast gedeelte en twee vloeibare delen. Het vaste deel is het pigment of kleurstof. Het eerste vloeibare deel is het bindmiddel dat na de droging vast wordt. Het tweede vloeibare deel is de verdunner. Het doel van het verdunnen is om de verf soepeler en strijkbaarder te maken, zodat deze beter kan worden aangebracht.

Wij kiezen bewust voor watergedragen verven van Trimetal & Pure & Original – deze zorgen voor minder geurhinder, én zijn beter voor de gezondheid en het milieu. Het materiaal is ook makkelijker te reinigen, gewoon met warm water. Eén van de verven op onze rekken is de Trimetal Magnatex Mat Sf – deze verf heeft zelfs een Ecolabel.

Verf heeft naast een beschermende rol uiteraard ook een esthetische rol: gevels of houtwerk worden verfraaid, het voegt sfeer toe aan interieurs en onderstreept de persoonlijke smaak van de bewoners.

Wij hebben de juiste producten in huis, wat de opdracht ook mag zijn. Zo’n breed assortiment is een geruststelling, want zo kan u elke job aan: kleine of grote opdrachten, binnen- of buitenshuis, op elke ondergrond, … De meest courante producten hebben wij op voorraad, andere zijn op bestelling – meestal is er een maximale wachttijd van 2 à 3 dagen.

Naast de traditionele verven van Trimetal, hebben wij ook een aanbod verven waar je speciale effecten mee kan bereiken, zowel op muren als op meubelstukken. Wij bieden u hierin de verven uit het gamma van Pure & Original aan.