Behang bij Color Team Interieur

Behang

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Behangen is de dag van vandaag net iets anders dan pakweg 20 jaar geleden. Vandaag hebben de meeste moderne en hoogwaardige behangcollecties een basis van vliesbehang en worden daarom ook wel eens decoratief vliesbehang genoemd. Dus eigenlijk een basis van vliesbehang met daarover kleur, met of zonder motief of reliëf.
Dit maakt het behangen eenvoudiger want de muur wordt ingelijmd in plaats van het papier. Het zorgt er ook voor dat er speciale effecten in het behang verwerkt kunnen worden zoals flock (vilt), glinsterende stukjes, … Het verdoezelen van vlekken of scheuren, is helaas niet echt waar als u een mooi resultaat wilt behalen. De muren moeten egaal zijn anders zal u niet het gewenste effect bereiken.

Kijk even hoe u het praktisch aanpakt.

Wijzigingen aanbrengen is je interieur is zeer makkelijk met het moderne behang – geen geknoei met water, stomer of iets dergelijks. Het huidige behang is droog verwijderbaar.

De keuze in behang is zeer ruim van retromotief, tot klassieke bloemmotieven, betonlook, houten plankjes, … kortom voor iedereen is er wel iets te vinden in onze behangcollectie.

Om u hetzelfde kleurbad te garanderen én omdat de keuze aan behang té uitgebreid is, moet alles besteld worden, de levertijd bedraagt gemiddeld 2 à 3 werkdagen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

U kan onze behangen zelf plaatsen of door onze professionals laten plaatsen.