Gyproc- en Pleisterwerken

Gyp Team

Welkom bij Gyp Team,

Als professioneel partner voor al uw pleister- en gyprocwerken staan wij garant voor een perfecte afwerking van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Met een team van vakmensen staan wij steeds klaar om elk project volgens de regels van de kunst af te werken. Graag maken wij gratis en vrijblijvend een prijsofferte voor uw project.

Bart Ledent

Kwaliteit is voor ons prioriteit. Al onze vakmensen hebben een goede opleiding genoten en scholen regelmatig bij om hoogstaand kwalitatief werk te kunnen afleveren op alle projecten door ons uitgevoerd. Met hun kennis en ervaring kunnen zij uw project tot in detail afwerken.

Al onze mensen hebben een professionele opleiding genoten en zijn reeds vele jaren actief bezig met hun vak. Om hun vakkennis bij te schaven volgen zij ook regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken op de markt.

Door jaren ervaring in de interieur afwerking, kunnen wij u project van bij de prijsofferte tot na de uitvoering in perfecte banen leiden. Als klant hebt u bij ons 1 aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan en u steeds op een directe persoonlijke feed-back mag rekenen.

Al onze mensen hebben vele jaren ervaring in de praktijk en scholen deze ook op regelmatige wijze bij. Elk specialisten in hun vakgebied.

Uw woning, onze passie.