Interieur

Interieur - Color Team

geef kleur aan uw interieur
Color Team

Met kwast en rol geeft Color Team al meer dan 10 jaar kleur aan uw schilderwerken. Al die ervaring hebben we nu gebundeld in de interieurwinkel Color Team Interieur in Bornem.

foto Nele CaluwaertsU vindt er de juiste verf, het beste behangpapier, de mooiste raamdecoratie en de handigste vloerbekleding om uw interieur een extra touch te geven. De tips & tricks over kleur en afwerking krijgt u er gratis bij.

Sterker nog: u vindt er niet alleen oplossingen op maat van uw vier muren, maar ook op maat van uw budget en uw persoonlijkheid. Want alleen zo maakt u van een huis een thuis.

Spring gerust eens binnen op de Hingenesteenweg 29 in Bornem. Dan bekijken we uw project in detail.

Welkom bij Color Team Interieur,
Nele Caluwaerts

Hoe beter uw product, hoe beter uw resultaat. Da’s een waarheid als een koe. Daarom vindt u bij Color Team Interieur alleen kwalitatieve producten. Zoals Trimetal als verfmerk. Of Arte, Hooked On Walls, Eijffinger en Rash in de onze behanghoek. Merken die stuk voor stuk die op het verlanglijstje van professionals staan.

Natuurlijk wil ook u van uw interieur een uniek stuk maken. Daarom vindt u bij Color Team Interieur originele verfkleuren, ontdekt u nieuwe verftechnieken en krijgt u verrassende behangpapieren en raamdecoratie te zien.

Welke kleur kiest u nu het best? En behandelt u die moeilijke ondergrond best nog voor u schildert? Daarom helpt Color Team Interieur u maar al te graag bij de juiste voorbereiding, de juiste techniek of zelfs het vinden van de juiste borstel.

Ook al krijgt u de beste tips nog voor u de eerste borstelstreek zet, toch hebt u op het moment dat u volop aan het schilderen of behangen bent, graag een hulplijn bij de hand. Daarom is Color Team Interieur altijd telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Kunnen we u niet helpen via telefoon, dan komen we even ter plaatse kijken.

Iedereen heeft recht op een mooi interieur. Daarom vindt u bij Color Team Interieur ook betaalbare kwaliteit. Bij elk materiaal dat we kiezen, is dát dan ook het criterium.

Change life, change color.

VRAGEN OVER UW INTERIEUR, STEL ZE ONS !