Color Team Interieur - Kamerhoge gordijnen

Raamdecoratie

Raamdecoratie zorg voor de filtering van het licht, hoeveel en hoe dat hangt af van het soort van raamdecoratie dat geplaatst wordt.
Er zijn dan ook zeer verschillende mogelijkheden – elk met hun eigen specifieke kenmerken.
Wij vinden het zeer belangrijk om u hierin te adviseren en samen te zoeken naar een oplossing qua raamdecoratie die perfect bij uw woning, u en uw gezin en uw levensomstandigheden past.
Uiteraard creëert raamdecoratie en de bijhorende lichtinval ook een persoonlijke sfeer.
Indien u op zoek bent naar gordijnen, overgordijnen dan bieden wij  u een zeer uitgebreid gamma aan stalen in de winkel waartussen u ongetwijfeld uw gedroomde keuze zal vinden. In die keuze willen wij u graag helpen want deze is enorm – transparant, effen of bedrukt, gevoerd, verduisterend, … Eens dat gekozen moet ook nog de manier van confectioneren en afwerken gekozen worden – enkele plooi, dubbele plooi, inslagringen, wave-plooi, … welke rail of roede.

U ziet het heel wat keuzes te maken – wij begeleiden u hierin door u verschillende voorbeelden te laten zien, op die manier kiest u intuïtief hetgeen u mooiste vindt.

Als u graag al een deel van onze collectie bekijkt, eens een idee wil krijgen qua prijzen of meteen wil bestellen – neem een kijkje in onze webshop.
bestel_je_gordijn_button_klein

U kan uw raamdecoratie zelf plaatsen of door onze plaatsingsdienst laten plaatsen.