Color Team - Denim Drift

DENIM DRIFT – DE KLEUR VAN 2017!

Denim Drift – dé kleur voor iedereen en overal

 

Experten hebben de kleur Denim Drift – verkozen tot kleur van het jaar 2017.

 

Denim Drift is een zachte, blauwgrijze kleur die afhankelijk van hoe je ze combineert een heel verschillende uitstraling kan hebben. Gecombineerd met lichte kleuren, is de kleur helder en fris. Combineer je Denim Drift met donkerdere kleuren dan krijg je een indringend en dramatisch effect.

Een trendkleur kan je op vele verschillende kleuren toepassen. Breng een accent aan op een meubel of verf 1 muur in de nieuwe kleur van 2017. Of doe eens anders dan anders en schilder het plafond in Denim Drift – je wordt meteen ondergedompeld in de kleur van het jaar.

 

Elke dag opnieuw komen we de kleur blauw tegen – in onze kledingkast, buiten, als we naar de lucht kijken, … Denim Drift wil even divers zijn, daarom zijn er 4 thema’s gekozen.

New Romanticism is een koel, op de natuur geïnspireerd kleurenpalet – de kleuren binnen- en buitenshuis vloeien in mekaar over. Het is een kalm pallet, van groene en blauwe tinten met als uitschieter een fel paars.

The Working Home is de manier om te zorgen voor een balans tussen werk en vrije tijd in je huis. Met accentkleuren kunnen de werkzones geaccentueerd worden – kleuren die er uit springen zijn een okergeel, een zacht oranje en een warm rood.

Shared Individualism kan zorgen voor samenhang in je interieur met genoeg ruimte voor je eigen individualiteit. Hier zien we warme heldere kleuren zoals een neon, zachtroze en cerise.

Considered Luxury is het neutraalste pallet, hier zorgen zachte tinten voor de nadruk op zintuiglijke ervaringen. Deze zachte tinten zorgen ervoor dat Denim Drift echt opvalt.

 

Kortom de kleur Denim Drift toegepast worden in elk interieur en door de combinatie met andere kleuren ervoor zorgen dat het past bij elk karakter. We gaan een warm 2017 tegemoet.

 

Color Team - Denim Drift Color Team - Shared IndividualismColor Team - Denim Drift Color Team - Denim Drift Color Team - Denim Drift

 

 

 

 

 

Color Team - Denim Drift Color Team - Denim Drift Color Team - Denim Drift