Color Team Interieur - Kamerhoge gordijnen

Kamerhoge gordijnen – 4 voordelen

Kamerhoge gordijnstoffen  – 4 voordelen

  • Kamerhoge gordijnen = gordijnen zonder naden

Kamerhoge gordijnen worden gemaakt met gordijnstoffen van ongeveer 3 m hoog, dit wil zeggen dat er naadloos kan worden geconfectioneerd, de rol stof wordt bij wijze van spreken gewoon afgerold – bovenaan worden de haakjes bevestigd en onderaan eventueel de zoom. Er hoeven dus geen banen aan elkaar te worden gestikt, het gordijn bestaat uit één stuk – dit valt mooier. Daardoor is de breedte onbeperkt en kan je als het ware heel je ruimte inpakken in een gordijn zonder één enkele naad.

 

  • Soepele stoffen die mooi in de plooi vallen

Kamerhoge stoffen zijn altijd zeer soepele stoffen die zich heel mooi laten verwerken tot een wave-plooi – iemand noemde het ooit hier in de winkel ‘de natuurlijke manier hoe een stof zou vallen’.

Vaak zit er aan de onderkant van kamerhoge gordijnstoffen een verzwaringskoord, hierdoor vallen uw gordijnen altijd soepel en mooi in een natuurlijke plooi.

 

  • Vele combinatiemogelijkheden voor een apart effect

De keuze van kamerhoge stoffen is het uitgebreidste bij de transparante stoffen. Maar door te voeren met een andere kamerhoge stof, al dan niet verduisterend, zijn er plots superveel combinaties mogelijk. Wij zoeken graag mee met u naar de ideale oplossing voor uw interieur én maken graag unieke combinaties. Dit maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld in een kinderslaapkamer binnen te kiezen voor een felle kleur, terwijl dit er aan de buitenkant van uw woning toch neutraal uitziet.

 

  • Goedkoper om te maken

Doordat er geen panden aan mekaar moeten gezet worden, is de confectieprijs van een kamerhoge stof een pak lager dan die van de gordijnen op traditionele stofbreedtes van 150 cm. de onderzoom moet al vaak niet aangebracht worden door de verzwaringskoord – dus dan moet enkel nog het begin én einde omgezoomd worden en moeten de haken aangebracht worden.

 

Tot en met 15 april 2016 loopt er dan ook nog eens een actie van A House Of Happiness – u krijgt 20% korting op de stofprijs.

De moeite waard om eens binnen te springen in de winkel en ons eens te laten berekenen wat nieuwe kamerhoge gordijnen u zouden kosten.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

De stoffen hangen om het makkelijk te maken op een apart rek in de winkel.