De schilders van Colorteam

De schilders van Color Team Schilderwerken in Boom zijn sinds 2002 gespecialiseerd in binnen- & buitenschilderwerken, behangen, speciale verftechnieken en kalk- & kaleitechnieken. Onze schilders zijn professioneel, nauwkeurig en hebben enorm veel oog voor detail. Wilt u een beroep doen op professionele schilders en wilt u graag de kostprijs van de schilderwerken vooraf bepaald zien? Neem dan contact met ons op!

Uw muur laten schilderen?

De prijs van schilderwerken bepalen is niet zo eenvoudig als het zou lijken. Alles hangt af van de situatie, de ondergrond, de aanwezigheid van houtwerk,… Gaat het over een renovatie of betreft het schilderwerk van een nieuwbouw woning?

Feit blijft wel, wie zijn muren wil laten verven of zijn deuren wil laten schilderen, kan met een gerust hart een beroep doen op de schilders van Color Team. Zij zijn ervaren in alle mogelijke schilderwerken, werken snel, correct en proper, maar bovenal, zij laten uw huis prachtig achter!

De prijs berekenen van schilderwerk is maatwerk. Helemaal op maat van uw project en uw wensen!

Laat dus uw gegevens achter in het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat wij de kostprijs van uw schilderwerken kunnen bepalen.

Wat we ondertussen al wél kunnen doen, is u garanderen dat wij zorgen voor een professionele uitvoering en een punctuele opvolging van uw project.

Dus: Schilder Gezocht?  Neem dan contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!

Binnenschilderwerken

Laat ons vrijblijvend de kostprijs van uw schilderwerken berekenen!

Doe beroep op de schilders van Color Team Schilderwerken in Boom

Laat ons weten waar u naar op zoek bent en waarmee onze schilders u kunnen helpen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Onze schilders staan klaar voor al uw schilderwerken

Volg ons